3FM Serious Request 2017: Vraag een gastles aan en kom in actie!

Over minder dan 100 dagen gaat 3FM Serious Request weer van start, op 18 december en dit jaar in Apeldoorn. 3FM Serious Request 2017 brengt door crisis verscheurde families weer samen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen mensen op zoek naar hun dierbaren. Wilt u meer weten of 3FM Serious Request en de stille ramp?

 

Vraag een gastles aan

Het Rode Kruis verzorgt kosteloos gastlessen en presentaties in het hele land. Deze zijn interactief en opgebouwd uit verschillende (spel) onderdelen. De gastles wordt op maat gemaakt voor alle verschillende onderwijsniveaus, maar ook voor bedrijven of een vereniging. Een team van promotievrijwilligers gaan langs de scholen en/of bedrijven om deze gastlessen en presentaties te verzorgen. 

 

3FM Serious Request lespakket

NPO 3FM en het Rode Kruis hebben ook lesmateriaal ontwikkeld voor groep 7 en groep 8 van de basisschool. Het pakket bestaat uit vier lessen, die los van elkaar gegeven kunnen worden. Het lespakket is (gratis en zonder account) te downloaden

 

Meer informatie over de gastles of het lespakket ga naar www.3fm.nl/school

Post Author: Christiaan van Aken